25 Χρόνια ADAM Audio
14 Μαΐου, 2024
adam-audio-s3h-studio-monitor-benni-dernhoff-2
ADAM AUDIO: MASTERING
12 Ιουνίου, 2024
25 Χρόνια ADAM Audio
14 Μαΐου, 2024
adam-audio-s3h-studio-monitor-benni-dernhoff-2
ADAM AUDIO: MASTERING
12 Ιουνίου, 2024
Κοινοποιήστε το:

Η Adam Audio γιορτάζει τα 25 της χρόνια και προσφέρει ένα νέο plugin!

Με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων της λειτουργίας της, η ADAM AUDIO συνεργάζεται με την Denise Audio, για να κάνει ένα μοναδικό δώρο εντελώς δωρεάν σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες της. Το plugin Βad Tape 2!

Σε συνέχεια της επιτυχίας της πρώτης έκδοσης, το Bad Tape 2 είναι ένα plugin προσομοίωσης ταινίας που δίνει στους χρήστες του απεριόριστες δυνατότητες επεξεργασίας ήχου. Με την προσθήκη 4 καινούριων μηχανών εφφέ (Phaser, Doubler, Resonator και Magnet), Push-Pull Graph και αναβαθμισμένο αλγόριθμο επεξεργασίας Saturation και Detune μπορείτε πλέον να απογειώσετε τις παραγωγές σας, ανακαλύπτοντας τον προσωπικό σας ήχο. Ο έλεγχος των παραμέτρων είναι εξαιρετικά εύκολος, ενώ η ενσωματωμένη λειτουργία Randomize προσφέρει γρήγορες επιλογές για απρόσμενες ηχητικές εξερευνήσεις.

Μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Πηγαίνετε στην σελίδα https://www.deniseaudio.com/adam-audio, εισάγετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα download link, για το Bad Tape 2.2.       
  2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Bad Tape 2.
  3. Χρησιμοποιήστε τον σειριακό κωδικό των ηχείων σας, που παρέχεται στον λογαριασμό σας στην ADAM Audio για να ενεργοποιήσετε το plugin στο DAW σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!