ADAM Audio New Plugin Offer
23 Μαΐου, 2024
adam-audio-s5h-studio-monitors-arc-mark-tucker-control-room
ADAM AUDIO: RECORDING
4 Ιουλίου, 2024
ADAM Audio New Plugin Offer
23 Μαΐου, 2024
adam-audio-s5h-studio-monitors-arc-mark-tucker-control-room
ADAM AUDIO: RECORDING
4 Ιουλίου, 2024
adam-audio-s3h-studio-monitor-benni-dernhoff-2
Κοινοποιήστε το:

Mastering

Το mastering είναι η τελευταία πινελιά στην παραγωγή ενός μουσικού κομματιού. Η επεξεργασία αυτή είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι, ανεξάρτητα από το στυλ ή το είδος της μουσικής, η ποιότητα του ήχου θα είναι υψηλή και θα αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ηχογράφημα. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο ένα επαγγελματικό setup σε mastering στούντιο, απαιτεί ηχεία monitor με γραμμική συχνοτική απόκριση, τα οποία να είναι άρτια ρυθμισμένα για τις ανάγκες του χώρου.

Η πρόκληση

Είτε ακούτε το κομμάτι σε ηχείο κινητού, είτε σε σύστημα surround ή με τα  ακουστικά σας, η αναπαραγωγή θα πρέπει να ακούγεται εξίσου καλά σε όλα τα συστήματα. Παρά την προσεκτική επεξεργασία που έχει γίνει κατά την εγγραφή και την μίξη, εξακολουθούν να υπάρχουν λεπτομέρειες, οι οποίες θα πρέπει να εντοπιστούν και να ομαλοποιηθούν κατά την διάρκεια της διαδικασίας του mastering.

Η λύση

Με χαρακτηριστικά γραμμική συχνοτική απόκριση και εξαιρετικά λεπτομερή αναπαραγωγή σε όλο το ηχητικό φάσμα, ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, τα studio monitor της ADAM Audio αποτελούν την τέλεια λύση για το mastering setup. Η πιστότητα της αναπαραγωγής τους κρίνεται απαραίτητη όταν πρόκειται για τον εντοπισμό ακόμα και των παραμικρών ανομοιομορφιών, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η ποιότητα του ήχου.