adam-audio-s3h-studio-monitor-benni-dernhoff-2
ADAM AUDIO: MASTERING
12 Ιουνίου, 2024
martin_hernandrez
Ο Martin Hernandez στο κυνήγι του ανέμου…
25 Ιουλίου, 2024
adam-audio-s3h-studio-monitor-benni-dernhoff-2
ADAM AUDIO: MASTERING
12 Ιουνίου, 2024
martin_hernandrez
Ο Martin Hernandez στο κυνήγι του ανέμου…
25 Ιουλίου, 2024
adam-audio-s5h-studio-monitors-arc-mark-tucker-control-room
Κοινοποιήστε το:

Studio ηχογράφησης

Το στούντιο είναι ένας μαγικό χώρος, όπου οι άνθρωποι μπορούν να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους και να πειραματιστούν. Σε αυτό το μέρος, οι μουσικοί θέλουν να αισθάνονται άνετα για μπορούν να καταγράψουν τις ιδέες τους. Από την άλλη οι καλλιτέχνες και οι ηχολήπτες πρέπει να εργάζονται αποτελεσματικά αλλά και να εμπιστεύονται αυτό που ακούνε, πράγμα που αναγάγει την επιλογή των επαγγελματικών ηχείων studio monitor ως μονόδρομο.

Η πρόκληση

Κάθε απόφαση που θα παρθεί σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων είναι σημαντική επηρεάζοντας έτσι το ηχητικό αποτέλεσμα και την τελική μίξη. Είτε μιλάμε για την επιλογή μικροφώνου, είτε για την τοποθέτηση των τυμπάνων στην αίθουσα ηχογράφησης, η αναπαραγωγή στο στούντιο πρέπει να είναι πιστή στον  αυθεντικό ήχο της ηχογράφησης. Οι προκλήσεις εδώ μπορεί να είναι τεράστιες, όπως η κακή ακουστική του χώρου ή η λάθος τοποθέτηση-ρύθμιση των ηχείων του στούντιο.

Η λύση

Η ADAM Audio προσφέρει λύσεις με ηχεία studio monitor για στούντιο ανεξαρτήτου διαστάσεων:  από μικρά project studio, όπου το ηχείο monitor A3X κάνει θαύματα έως και μεγάλα control room που το «βαρύ πυροβολικό» S5H δίνει άλλη διάσταση στις μίξεις σας. Όλη η γκάμα των ηχείων της ADAM έχει εντυπωσιακά γραμμική συχνοτική απόκριση σε όλο το ηχητικό φάσμα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον χρήστη να αντιληφθεί και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ με την καινοτόμο τεχνολογία των ART ribbon tweeters η ακρόαση γίνεται χωρίς το ηχείο να «κουράζει», ακόμη και κατά τη διάρκεια απαιτητικών και μεγάλων sessions.