adam-audio-s5h-studio-monitors-arc-mark-tucker-control-room
ADAM AUDIO: RECORDING
4 Ιουλίου, 2024
adam-audio-s5h-studio-monitors-arc-mark-tucker-control-room
ADAM AUDIO: RECORDING
4 Ιουλίου, 2024
martin_hernandrez

martin_hernandrez

Κοινοποιήστε το:

Ο Martin Hernández από το Μεξικό, που αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την επεξεργασία ήχου σε κινηματογραφικές παραγωγές, είναι γνωστός για την εξαιρετική του δουλειά σε εκπληκτικές ταινίες.

Έχει λάβει υποψηφιότητες για δύο Όσκαρ για τη συνεισφορά του στις ταινίες «Birdman» το 2014 και «The Revenant» το 2015. Για την τελευταία ταινία του δε, η δουλειά του αναγνωρίστηκε και με Βραβείο Κινηματογράφου της Βρετανικής Ακαδημίας. Ο Martin Hernández είναι επικεφαλής του τμήματος Post Sound της Cinematic Media στην Πόλη του Μεξικού.

Στο πρόσφατο video «In The Studio With…», ο Hernández συζητά τη συμμετοχή του στην 4η σεζόν του «True Detective», με τίτλο «Night Country» και σκηνοθεσία Issa López. Υπογραμμίζει τη συνεργασία τους, που προέρχεται από την προηγούμενη δουλειά τους στην ταινία “Tigers Are Not Afraid” από το 2017. Αφού συμπεριλήφθηκαν στο έργο από τον López, διαμορφώνουν γρήγορα το όραμά τους για το ηχητικό τοπίο της νέας σεζόν “True Detective”, το οποίο είναι πολύ εμπνευσμένο από την αγροτική και τραχιά φύση της Ισλανδίας, την τοποθεσία όπου γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος του υλικού.

Ο Hernández περιγράφει λεπτομερώς την προσέγγισή του στο να πιάνει και να μεταδίδει τις περιπλοκές των ήχων του ανέμου μιας χώρας, που παίζει καθοριστικό ρόλο στη σειρά, επισημαίνοντας τη σημασία των ποιοτικών ηχείων, όπως η σειρά S και η νέα σειρά A της Adam Audio. Δείχνει πώς ορισμένοι ήχοι, όπως μια κραυγή καριμπού ή ένα ηλεκτρικό τρίξιμο, ενισχύουν διακριτικά την αφήγηση της σειράς. Ο Hernández τονίζει επίσης το μοτίβο της μεταμόρφωσης του ήχου, όπου ένας ήχος μεταβαίνει απρόσκοπτα σε έναν άλλο, αντανακλώντας το όραμα του López για τη εν λόγω σειρά.