Η Εταιρεία Sirius Sound & Lighting Systems ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Ιταλικής εταιρείας RCF

sirius sound ART-715-A-MK4-left_gallery
ART 715-A MK4
3 Φεβρουαρίου, 2020
sirius sound ART-715-A-MK4-left_gallery
ART 715-A MK4
3 Φεβρουαρίου, 2020
SiriusSound news

SiriusSound news

Η Εταιρεία Sirius Sound & Lighting Systems ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Ιταλικής εταιρείας RCF για την Ελλάδα.

Η Sirius Sound είναι μία νεοσύστατη εταιρεία που επελέγη από την RCF, ως ένας στρατηγικός εταίρος, για να προωθήσει αποκλειστικά τα προϊόντα της, με απόλυτη προτεραιότητα και έμφαση, για μεγαλύτερη διείσδυση στην Ελληνική αγορά.

Η RCF που φέτος ολοκληρώνει 70 χρόνια από την ίδρυσή της καλύπτει, με ευρύτατη σειρά προϊόντων, εφαρμογές του επαγγελματικού ήχου τόσο στην κατηγορία Rental PA, όσο και στην κατηγορία μόνιμων εγκαταστάσεων αλλά και commercial audio. Πρωτοπόρος εταιρεία στον σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων ήχου, έχει συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξή του ως σήμερα διαδραματίζοντας ένα σημαντικότατο ρόλο στις τεχνολογικές εξελίξεις της διεθνούς βιομηχανίας.

Το Όραμα της Sirius Sound είναι η δημιουργία σταθερών και μακροχρόνιων επαγγελματικών σχέσεων με τους πελάτες της, η υποστήριξη ενός δικτύου πανελλαδικά και η επιθυμία να εδραιώσει το όνομά της στην Ελληνική αγορά και να διακριθεί. Ένας από τους στόχους της αφορά στα θέματα εκπαίδευσης και σεμιναρίων στην Ιταλία, μέσω της RCF AUDIO ACADEMY, με την οποία υλοποιούνται εξειδικευμένα σεμινάρια από ειδικούς και εξειδικευμένους μηχανικούς της, προκειμένου να εξασφαλίζεται ένα υψηλό επίπεδο κατανόησης και γνώσης πάνω στον ήχο.

Ο Sales Manager της Sirius Sound & Lighting Systems κ. Γιαννέλος, προέρχεται από τον χώρο του ήχου και θα στηρίξει τους στόχους της εταιρείας για άρτια οργάνωση και λειτουργία. Η συνεργασία με εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων μηχανικών του οπτικοακουστικού χώρου θα αποσκοπεί στην παροχή τεχνολογικών λύσεων υψηλής ποιότητας.

Στοιχεία επικοινωνίας: 210 38 02 448 | e-mail: [email protected]

Κοινοποιήστε το: