saggiter
H Sirius Sound & Lighting Systems μεγαλώνει
29 Ιουλίου, 2020
sagitter φωτισμος
Sagitter: o φωτισμός σε άλλο επίπεδο!
15 Οκτωβρίου, 2020
saggiter
H Sirius Sound & Lighting Systems μεγαλώνει
29 Ιουλίου, 2020
sagitter φωτισμος
Sagitter: o φωτισμός σε άλλο επίπεδο!
15 Οκτωβρίου, 2020
saggiter

Επαγγελματικός φωτισμός από τη Sagitter

H Sagitter είναι μια εταιρεία που μετράει πολλά χρόνια στον χώρο του επαγγελματικού φωτισμού, έχοντας στο ιστορικό της προϊόντα που πολλές άλλες εταιρείες ζήλεψαν και αντέγραψαν!

Σήμερα έρχεται πλήρως ανανεωμένη, επενδύοντας σε πηγές LED που αποτελούν το μέλλον στον επαγγελματικό φωτισμό. Τα προϊόντα της χωρίζονται σε 2 κατηγορίες, τα Sagitter που προορίζονται για εφαρμογές μεγάλου μεγέθους και SDJ που είναι για εφαρμογές μεσαίου μεγέθους και χρήση entertainment.

Ως καθαρόαιμη Ιταλική εταιρεία, η Sagitter έχει εστιάσει στην ποιότητα κατασκευής του φακού, του σώματος του μηχανήματος και φυσικά στην πηγή του φωτός, το LED. Στις beam κεφαλές διατηρεί τα υψηλά standards και χρησιμοποιεί τις, υψηλής κατηγορίας, λάμπες της OSRAM (SIRIUS).

Έτσι λοιπόν οι σειρές LED κινούμενων κεφαλών ARCHER S7 & LITE SPOT R10, προσφέρουν ισχύ και υψηλή ευκρίνεια σε έναν από τους πιο συμπαγείς μηχανοκίνητους προβολείς. Χωρίς περιορισμούς AIRFX, ένα πλήρες σύνολο εφέ που εγγυάται καθαρούς και ατελείωτους συνδυασμούς γραφικών. Ένα αποτελεσματικό σύστημα CMY - για τη δημιουργία ακριβούς και ισορροπημένου χρωματικού μίγματος.

 
 

Τα 2 μοντέλα Quartz 300 και Quartz 100 είναι πρωτοποριακές ευέλικτες, κινούμενες κεφαλές, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πάρα πολλές διαφορετικές εφαρμογές κατά τη διάρκεια μίας παράστασης. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Full Color των 19 ολοκαίνουργιων LED drivers OSRAM RGBW / FC, 15W το καθένα, τα Quartz εγγυώνται εξαιρετικό wash σε επιφάνειες και σκηνές καθώς και εκπληκτική φωτεινότητα σε ολόκληρη τη χρωματική γκάμα. Διαθέτουν ενσωματωμένη τεχνολογία zoom με εξειδικευμένα οπτικά στοιχεία, η οποία επιτρέπει τη διατήρηση της υψηλότερης ποιότητας μίξης χρωμάτων ακόμη και της λειτουργίας του ψηφιακού zoom από 8 έως 62. Επιπλέον, η τεχνολογία zoom επιτρέπει στα Quartz να δημιουργούν μια στενή και καθορισμένη δέσμη, όπου αυτό απαιτείται. Αυτή η ολοκαίνουργια σειρά κινούμενων κεφαλών προσφέρει στους χρήστες το σύστημα ελέγχου "single pixel" δημιουργώντας έτσι πολλά εφέ γραφικών, τα οποία σε συνδυασμό με το οπτικό σύστημα εγγυώνται ένα αποτελεσματικό "air fx".

 
 

Οι νέες σειρές προβολέων κεφαλής Archer Beam Β1, B5, B10 είναι εξοπλισμένες με τις καλύτερες σειρές λαμπών Osram που ανήκουν στην οικογένεια Sirius των 100W, 189W και 280W. Τα ειδικά οπτικά τους είναι σε θέση να εκπέμπουν ακτίνες φωτός υψηλής ευκρίνειας - έως 2,5 ° - εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη φωτεινότητα χάρη στους πολυάριθμους συνδυασμούς AIRFX, που προκύπτουν από ένα καινοτόμο σύστημα οπτικών πρισμάτων. Το ευρύ φάσμα ελέγχων επιτρέπει τη διαχείριση του συστήματος «αλληλεπικάλυψης» των δύο πρισμάτων - γραμμικών και κυκλικών - επιτυγχάνοντας γραφικά εφέ που ίσως δεν έχετε ξαναδεί.

 
 

Μια τεράστια γκάμα θεατρικών προβολέων Fresnel & Profile LED με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και οπτικών-φακών, από 60W έως 300W!, είναι άλλη μια καινοτομία της Sagitter. Εξαιρετικά φωτιστικά με όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ, ικανά να αντικαταστήσουν πλήρως τους παλαιούς κλασικούς προβολείς πυρακτώσεως με ίδια ποιότητα φωτισμού.

Η γκάμα της Sagitter στην κατηγορία του αρχιτεκτονικού φωτισμού συμπληρώνεται από φωτιστικά εξαιρετικά υψηλής ισχύος και αντοχής σε όλες τις καιρικές συνθήκες και με δυνατότητες χρήσης σε πάρα πολλές εφαρμογές. Όλα τα φωτιστικά είναι LED κατασκευασμένα με πολύ προσεγμένα υλικά και το καθένα από αυτά μοναδικό στην κατηγορία του!

Κοινοποιήστε το: