ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η Sirius Sound – πάντα με την υποστήριξη της RCF- καινοτομεί σε αυτό τον τομέα, διοργανώνοντας εκπαιδευτικά ταξίδια στην RCF Academy, στην πηγή παραγωγής των προϊόντων του ιταλικού κολοσσού, όπου μπορεί ο συνεργάτης μας να έρθει σε επαφή με τους τεχνικούς της εταιρείας, να παρακολουθήσει την παραγωγή σε κάθε στάδιο επεξεργασίας και να καταλάβει το επίπεδο τεχνογνωσίας της εταιρείας. Είναι πολύ εντυπωσιακό και πρωτοποριακό και η μέχρι τώρα εμπειρία μας έδειξε ότι αποτελεί για τους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο έναυσμα για ψήφο εμπιστοσύνης στα προϊόντα του ιταλικού κολοσσού.


IN HOUSE SEMINARS

Στόχος μας είναι η διοργάνωση ανάλογων σεμιναρίων, παρουσιάσεων και άλλων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας όπου οι πελάτες και συνεργάτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ενημερωθούν σε ό,τι έχει σχέση με τον ήχο.


WEBINARS

Αντίστοιχα θα οργανώνονται σχετικά webinars με την συμμετοχή και ξένων μηχανικών. Πρόκειται για μία ζωντανή, εικονική τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιείται διαδικτυακά. Η εκπαιδευτική αυτή συνεδρία περιλαμβάνει ηχητική και οπτική επικοινωνία μεταξύ του ομιλητή και των παρευρισκομένων και μπορούν οι συμμετέχοντες να συνομιλήσουν, να ρωτήσουν και να πάρουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά τους.