CMX
CMX
14 Οκτωβρίου, 2021
Εγκαίνια Sirius Sound & Lighting Systems
24 Νοεμβρίου, 2022
CMX
CMX
14 Οκτωβρίου, 2021
Εγκαίνια Sirius Sound & Lighting Systems
24 Νοεμβρίου, 2022
meyer-logo

meyer-logo

 Αγαπητοί μας συνεργάτες,

 

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων ήχου της MEYER SOUND, για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

 Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, όλοι γνωρίζετε την MEYER SOUND, την εταιρεία που σταθερά βρίσκεται στην κορυφή των συστημάτων ήχου τις τελευταίες δεκαετίες.

 Στόχος μας, να την γνωρίσετε ακόμη καλύτερα, ανακαλύπτοντας το όραμα του ιδρυτή της , John Meyer και τη φιλοσοφία στην οποία βασίζεται , η οποία την έχει φέρει στην κορυφή , ως μία από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο του ήχου παγκοσμίως!

 Η αγάπη και το πάθος του John Meyer για τον ήχο , το πολύ υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης των στελεχών της εταιρείας και ο εξαιρετικά αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο παραγωγής , εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε τα προϊόντα της MEYER SOUND να ανταποκρίνονται στα πιο υψηλά standards και να αποτελούν την αφετηρία πολλών σημαντικών καινοτομιών ήχου. Αποτέλεσμα αυτών, πάνω από 100 κατοχυρωμένες πατέντες και μια εκπληκτική λίστα βραβείων βιομηχανίας , μηχανικής και ακουστικής!

 Για περισσότερο από 40 χρόνια , η MEYER SOUND προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στον ήχο! Ανακαλύψτε την στην Sirius Sound & Lighting Systems!


 Πριν λίγο καιρό σας είπαμε

" Ακολουθήστε τους καλύτερους...Γίνετε οι καλύτεροι! "

Τώρα καταλαβαίνετε...

 

 

Παναγιώτης Γιαννέλος

General Director

 

Κοινοποιήστε το: