Immersive Sound Experience από τη Meyer
17 Μαΐου, 2023
To ADAM Audio A8H λαμβάνει λαμπρή κριτική στο περιοδικό Sound On Sound
15 Φεβρουαρίου, 2024
Immersive Sound Experience από τη Meyer
17 Μαΐου, 2023
To ADAM Audio A8H λαμβάνει λαμπρή κριτική στο περιοδικό Sound On Sound
15 Φεβρουαρίου, 2024

Αγαπητοί μας συνεργάτες,

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων ήχου της ADAM για όλη την Ελλάδα !

adam-audio-logo-vector

 

 

H ADAM Audio είναι μια εταιρεία που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει, κατασκευάζει και διανέμει καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα στον τομέα του studio monitor. Κάνοντας χρήση υλικών υψηλής αντοχής το τμήμα μηχανικής της ADAM Audio εφαρμόζει και υλοποιεί νέες ιδέες σχεδίασης , που εξελίσσουν τα προϊόντα της σε επίπεδο αξιοπιστίας και απόδοσης και παρέχουν υψηλές προδιαγραφές στους επαγγελματίες που ασχολούνται με την ηχογράφηση, την παραγωγή και την μίξη .

H εταιρεία ADAM Audio, (Advanced Dynamic Audio Monitors) ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1999 στο Βερολίνο, από τον ηλεκτρολόγο μηχανικό Roland Stenz και τον φυσικό Klaus Heinz. Με χρόνια εμπειρίας στον επαγγελματικό ήχο, στην εγκατάσταση και στην κατασκευή ηχητικών συστημάτων αλλά και με διεξοδική έρευνα στην επιστήμη της ακουστικής και ηλεκτροακουστικής , κατάφεραν να ταράξουν τα νερά της βιομηχανίας δημιουργώντας ένα κορυφαίο προϊόν που βάζει την σφραγίδα του σε όλες τις υλοποιήσεις της: Το ART Ribbon Tweeter! Ακρίβεια, ποιότητα κατασκευής και μεγάλη γκάμα για κάθε εφαρμογή, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της Γερμανικής εταιρείας.

Σήμερα η εταιρεία απασχολεί πάνω από 60 άτομα στον τομέα της παραγωγής και αντιπροσωπεύεται σε όλο τον κόσμο μέσω ενός οργανωμένου δικτύου διανομέων και αντιπροσώπων σε περισσότερες από 75 χώρες. Από τον Ιούλιο του 2019, αποτελεί μέρος του ομίλου Focusrite, η οποία περιλαμβάνει τις εταιρείες Focusrite, Focusrite Pro, Novation, Martin Audio, Optimal Audio, Sequential και Ampify Music.

Η ADAM Audio είναι η νέα επανάσταση στο χώρο του ήχου και έρχεται για να σας μυήσει στη φιλοσοφία της .

 

Ανακαλύψτε την στην Sirius Sound & Lighting Systems!



 Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Γιαννέλος

General Director

Κοινοποιήστε το: